Mobilt Bedriftsnett

Publisert: 07.01.2018

 

Mobilt Bedriftsnett (tidligere ProffNett) er den ideelle løsningen for mindre og mellomstore bedrifter. Du kan med noen få tastetrykk blant annet sette over, automatisk viderekoble, snakke med flere om gangen og ringe gratis til kolleger. Dermed blir det enkelt å gi kundene dine god service. Mobilt sentralbord kan kombineres med fasttelefoner.

 


Les mer

Telia Trådløs Bedrift

Publisert: 07.01.2018

 

 

 De fleste bedrifter ønsker seg en telefoniløsning som både er enkel å sette opp og å administrere. Derfor har Telia utviklet løsninger som tilbyr nettopp det, og som gjør hverdagen lettere for både sjefen, IT-ansvarlig og den enkelte ansatte.

I svært mange bedrifter har de ansatte egen mobiltelefon – noen har i tillegg fasttelefon. Hvorfor betale for to telefoner? Det er mye å spare på å gå over til å bruke mobiltelefon. Med en telefon og ett telefonnummer er de ansatte mer tilgjengelige og de får større fleksibilitet og kan jobbe der de ønsker - når de ønsker.

I desember 2012 relanserte Telia Norges mest stabile sentralbord, med nytt Web basert sentralbord ++ se video her.

 

 


Les mer
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer